ايزى جيلى مشمش كيك

Posted by Amira Fayed on February 25, 2013 with No comments


المقادير

علبة جيلى مشمش دريم
كوب مياه مغلية
نص كوب مياه باردة 
علبة دريم كيك مكس فانيليا
و3 بيضة متوسطة الحجم
و¾ كوب زبادة سايحة 
و1 علبة فواكه مقطعة الى نصفين جافة وعبارة عن شرائح - اختيار
و1 ظرف كريم شانتيه دريم 45 جرام

طريقة التحضير

حضرى دريم كيك ميكس فانيليا كما هو موضح فى طريقة التحضير على ظهر العلبة
لو هتستب هتستخدمى مكوناتك الخاصة قومى بأستخدام كيك شيف دريم
( بكينج بودر مصنع بجودة عالية + محسنات للكيك)
دوبى الجيلى فى الماء الساخن - اضيفى الماء البارد
( او العصير من علبة الفواكه لو هتستخدمى فاكهة مخزنة)
حركى الفواكه عندما يبدأ الجيلى فى التماسك 
اخرجى الكيكة من الصنية ثم ضعى الكيكة على رف حتى تبرد 
ادهنى الصنية بالزبدة السايحةة 
ضعى الجيلى فى الصنية ثم ضعيها فى الثلاجة حتى تتماسك
ساوى طبقة رفيعة من كريم شانتيه دريم على سطح الجيلى من اعلى
ثم ضعى الكيكة التى تم تبريدها على الجيلى من اعلى
ثم اقلبى الصنية حتى يصبح الجيلى من اعلى والكيكة من اسفل 
استخدمى الكمية المتبقية من الكريم شانتيه للتزين كلما قدمتى الكيكة

Reactions:
Categories: