وصفات - فى اول الصفحه

ايزى جيلى مشمش كيك



المقادير

علبة جيلى مشمش دريم
كوب مياه مغلية
نص كوب مياه باردة 
علبة دريم كيك مكس فانيليا
و3 بيضة متوسطة الحجم
و¾ كوب زبادة سايحة 
و1 علبة فواكه مقطعة الى نصفين جافة وعبارة عن شرائح - اختيار
و1 ظرف كريم شانتيه دريم 45 جرام

طريقة التحضير

حضرى دريم كيك ميكس فانيليا كما هو موضح فى طريقة التحضير على ظهر العلبة
لو هتستب هتستخدمى مكوناتك الخاصة قومى بأستخدام كيك شيف دريم
( بكينج بودر مصنع بجودة عالية + محسنات للكيك)
دوبى الجيلى فى الماء الساخن - اضيفى الماء البارد
( او العصير من علبة الفواكه لو هتستخدمى فاكهة مخزنة)
حركى الفواكه عندما يبدأ الجيلى فى التماسك 
اخرجى الكيكة من الصنية ثم ضعى الكيكة على رف حتى تبرد 
ادهنى الصنية بالزبدة السايحةة 
ضعى الجيلى فى الصنية ثم ضعيها فى الثلاجة حتى تتماسك
ساوى طبقة رفيعة من كريم شانتيه دريم على سطح الجيلى من اعلى
ثم ضعى الكيكة التى تم تبريدها على الجيلى من اعلى
ثم اقلبى الصنية حتى يصبح الجيلى من اعلى والكيكة من اسفل 
استخدمى الكمية المتبقية من الكريم شانتيه للتزين كلما قدمتى الكيكة

إرسال تعليق

0 تعليقات