تشيز كيك الزبادى

Posted by Amira Fayed on February 12, 2013 with No comments



المقادير والطريقه

نحضر 200 جرام بسكويت مطحون
وعلية 100 جرام زبدة مذابة
ونخلطهم ثم نضع فى القالب
لخليط الحشو
كوب زبادى
كوب جبن مسكربونى 
كوب سكر بودر
و2 معلقة جيلاتين مذابة فى معلقة ونص ماء دافئ
معلقة عسل ابيض
معلقة صغير فانليا
نخلط الجبن مع السكر ثم نضيف الزبادى
ثم نضيف العسل ثم الجيلاتين واخيرا الفانليا
ثم نضع قطع من الشيكولاتة شيبس ونضع الخليط على البسكويت
ونزين بقطع الشيكولاتة وندخلها التلاجة
Reactions: