بودنج البسكوت بالفواكه

Posted by Amira Fayed on April 29, 2013 with No comments



المقادير

مقدار2 باكو بسكوت مارى
علبه كمبوت فواكه مشكل
ملعقه كبيره كورن فلور
و4 قطع جبنه كيري او ملعقتين كبار كريم تشيز
علبه زبادى
باكو كريم شانتى بودره او ملعقتين كبار
ثلث كوب سكر
نص كوب لبن
نص باكو بسكوت مطحون

الطريقه

يرص البسكوت فى البايركس
نخلط فى الخلاط السكر واللبن والجبنه والزبادى والكريم شانتى
نصفى كمبوت الفواكه و ناخذ الميه بتاعته ونذوب فيها ملعقه النشا
ونحطهم على النار حتى يصبح مثل المهلبيه فنطفى النار ونضيف له خليط الجبنه
نضع نصف الخليط على البسكوت ثم نضع الفواكه ثم بقيه المهلبيه
نضع على الوجه البسكوت المطحون وندخله الثلاجه
Reactions:
Categories: