وصفات - فى اول الصفحه

بودنج البسكوت بالفواكه




المقادير

مقدار2 باكو بسكوت مارى
علبه كمبوت فواكه مشكل
ملعقه كبيره كورن فلور
و4 قطع جبنه كيري او ملعقتين كبار كريم تشيز
علبه زبادى
باكو كريم شانتى بودره او ملعقتين كبار
ثلث كوب سكر
نص كوب لبن
نص باكو بسكوت مطحون

الطريقه

يرص البسكوت فى البايركس
نخلط فى الخلاط السكر واللبن والجبنه والزبادى والكريم شانتى
نصفى كمبوت الفواكه و ناخذ الميه بتاعته ونذوب فيها ملعقه النشا
ونحطهم على النار حتى يصبح مثل المهلبيه فنطفى النار ونضيف له خليط الجبنه
نضع نصف الخليط على البسكوت ثم نضع الفواكه ثم بقيه المهلبيه
نضع على الوجه البسكوت المطحون وندخله الثلاجه

إرسال تعليق

0 تعليقات