سبرنج رول بالروبيان - الجمبري

Posted by Amira Fayed on April 16, 2013 with No comments




المقادير

ربع كيلو روبيان مقشر ومنظف ومقطع صغير
جزر وفلفل رومي وملفوف وبصل اخضر مقطعين بطريقه رقيقه وطوليه حسب الكميه المطلوبه

الطريقه

في مقلاه ضعي زيت السمسم او زيت زره وعليه الربيان
وحطي عليه فلفل اسود واحمر وبابريكا
ضيفي على الربيان الخضار عقب 5 دقايق لان الربيان ماياخذ وقت
حطي صوص صويا واويستر صوص - صوص المحار
ووطي على النار عشان الخضار تتشرب النكهه
رشى ملعقه من البهارات الصينيه ومكعبين ماجى
ابدئى بلف مربعات السبرنج رول 
وابدئى بقليه فى زيت غزير وحار
Reactions: