سبرنج رول بالروبيان - الجمبري

BY Amira Fayed IN No comments





المقادير

ربع كيلو روبيان مقشر ومنظف ومقطع صغير
جزر وفلفل رومي وملفوف وبصل اخضر مقطعين بطريقه رقيقه وطوليه حسب الكميه المطلوبه

الطريقه

في مقلاه ضعي زيت السمسم او زيت زره وعليه الربيان
وحطي عليه فلفل اسود واحمر وبابريكا
ضيفي على الربيان الخضار عقب 5 دقايق لان الربيان ماياخذ وقت
حطي صوص صويا واويستر صوص - صوص المحار
ووطي على النار عشان الخضار تتشرب النكهه
رشى ملعقه من البهارات الصينيه ومكعبين ماجى
ابدئى بلف مربعات السبرنج رول 
وابدئى بقليه فى زيت غزير وحار

Reactions:

0 comments:

Post a Comment