وصفات - فى اول الصفحه

المخ بالبشاميل

المخ بالبشاميل


المقادير

مخ
ملح وفلفل
بقسماط ناعم
3 بيضات للعجن والغطاء الخارجى
سمنة للتحمير

الطريقة

يسلق المخ ويترك يبرد ثم يفرم ويتبل بالملح والفلفل
نضرب البيض فى طبق بالشوكة
ونبتدى نضع بيض شوية شوية على المخ المفروم
وانتى بتعجنى بايدك لحد ماتحسى ان كدة البيض
مضبوط على كميه المخ وتتركى الباقى للتغطية
نضعة فى مقلاية على النار مع التحريك المستمر لحد ما تلاقية تخن
تشيلية من على النار وتضعية على طبق وتسبيه يبرد تماما
بقطاعة او بكوب صغيرة تقطعيه على هيئة اقراص مدورة
وتغطية بالبيض والبقسماط وتحمرية فى السمنة الغزيرة
تشيلية على ورق ماص للدهون

إرسال تعليق

0 تعليقات