الكوارع بالخل و البقدونس

Posted by Amira Fayed on April 16, 2013 with No comments



المقادير 

عدد 2 كوارع
و3 لتر ماء
بصلة
جزرة
ملح
فلفل
و5 وحدات فلفل اسود صحيح
و2 معلقة كبيرة زيت
و2 معلقة كبيرة خل
معلقة صغيرة بقدونس
معلقة صغيرة بصل مفروم

الطريقة

نسلق الكوارع فى الماء مع البصلة والجزرة و الملح والفلفل لحد ما تستوى تماما
نشيل اللحم من العضم ونسيب اللحم لحد ما يبرد
نخلط الزيت مع الخل مع البصل المفروم مع البقدونس مع بعض
ونضعها على اللحم البارد ونقلبها ونسيبها حوالى نص ساعة
كل شوية تقلبيها تقليبة مع التتبيله
شيليها من التتبيلة وضعيها فى طبق التقديم مع شرايح الطماطم و الليمون
وبالهنا والشفا

Reactions: