الكريم كراميل

Posted by Amira Fayed on April 29, 2013 with No comments



المقادير

نص كيلو لبن
نص كوب سكر
و4 بيضات
للكراميل ربع كوب سكر وشويه ميه
و4 اكياس فانيليا

الطريقه

احرقى ربع كوب السكر مع شويه الميه حتى يصبح كراميل
ثم صبيه فى الصينيه اللى حتعمليه فيها
اضربى اللبن والبيض والسكر والفانيليا مع رشه ملح
اضربيهم جامد
صفى الخليط من مصفاه ضيفه صفيه فوق الكراميل اللى عملتيه ودخلى الصينيه الفرن
حوالى 0 2دقيقه او حسب فرنك والافضل على حمام مائى
اقلبى الصينيه وخليها تبرد ثم دخليها الثلاحه
Reactions:
Categories: