البهـارات الصـينيّة

Posted by Amira Fayed on April 16, 2013 with No comments


من احلى الاكلات الاطباق الصينيه لانها تحضر بطريقه بسيطه وصحيه
ويعتمد الاكل الصينى على المأكولات البحريه بدرجه كبيره والبهارات
وهى مكونه من

البهـارات الصـينيّة
وِحـْـدَة واحدة فلفل أبيض 
وِحـْـدَة واحدة بودرة الزنجبيل 
ثُمـُن وِحـْـدَة من بودرة جوزة الطّيب 
نصف وِحـْـدَة من بودرة الثوم المسـحوق 
رشـّة خفيفة قرنفل ناعم 
رشّـة خفيفة قرفة ناعمـة 
ثُمْن وِحـْـدَة بودرة الشـــمر 
ولاتنســوْ إضــافة الملح الصّـيني (أجيني موتو) إلى كافة الإطباق عند التتبيل 

Reactions: