وصفات - فى اول الصفحه

تشيكن كرسبيرس



المقادير لتحضير الهني مسترد صوص

واحد ونصف كوب مايونيز
ربع كوب عسل أبيض
معلقة كبيرة عصير ليمون
معلقة كبيرة مستردة
ملح وفلفل حسب الرغبة

مقادير التشيكن فينجرس

عدد 3 معالق كبيرة من خلطة التوابل السرية
كيلو صدور فراخ بدون جلد كل صدر يقطع إلى 3 شرائح بالطول
كوب دقيق ابيض
و4 بيضات مضروبين
و3 كوب بقسماط ناعم
زيت عباد الشمس للقلي

طريقة الطبخ

يضرب المايونيز مع عصير الليمون والمستردة والعسل في وعاء صغير
يرش عليهم ملح وفلفل ويخلط الصوص جيداً
تغسل الفراخ وتقطع وتتبل بالخلطة السرية
تترك في الثلاجة على الاقل ساعة

نحتاج الأن إلى 3 أوعية مختلفين
واحد يوضع فيه الدقيق
واحد يوضع فيه البيض المضروب
واحد يوضع فيه البقسماط الناعم

تغطى الفراخ بالدقيق واحدة واحدة وتوضع في البيض وبعدين البقسماط
يسخن الزيت في حلة غويطة على نار متوسطة
تحمر الفراخ لمدة من 3 - 5 دقائق لغاية لما لونها يبقى ذهبي
تقدم ساخنة مع الصوص

إرسال تعليق

0 تعليقات