المقادير والطريقه
اغسلى البطه وكتفيها بالدوباره لو مش عارفه تكتفى الاجنحه وراء الكتف
ثم ادعكيها من الداخل والخارج بالملح البهر وملعقه كبيره من الكورن فلور لتصبح مقرمشه
حمى الفرن 190 ثمخرمى البطه جيدا بالشوكه فى كل مكان
واحشى داخلها ببرتقاله مقطعه وملعقتين اوريجانو
ضعى البطه على رف سلك وضعيها على صينيه فيها لتر ماء مغلى
ودخليها الفرن الصدر لاعلى واطهيها لمده ساعه ونص ثم قللى الحراره ل 180
ابدئى بدهن البطه بالصوص كل 10 دقائق لمده ثلاثه ارباع الساعه او حتى نضج البطه
ثم طلعيها من الفرن وضعيها فى طبق التقديم وصبى عليها ما تبقى من الصوص
الصوص
اخلطى على النار
نص كوب ماء مع مكعب ماجى و نص كوب شراب برتقال مركز و بشر برتقاله ونص ملعقه نشا وملح وفلفل
واغليهم على النار
0 تعليقات