الايس كريم بالفراوله والشوفان

Posted by Amira Fayed on June 30, 2013 with No comments



المقادير
كوب شوفان
كوب جوز هند
لوز مقشر ومشرح
معلقتين زيت ذرة
و3 ملاعق عسل
ايس كريم او كاساتا بالفواكه المجففه
فراوله شرائح

الطريقه

نخلط جوز هند والشوفان والزيت مع بعضهم 
ونضيف العسل عليهم ونخلطهم باليد 
لحد ما نشوفهم اصبحوا كتل 
نفرد الخليط في صينية ونحطه في الفرن 
لحد ما نشوف الخليط تحمص نطلعوه من الفرن
نرص طبقات من الايس كريم و الشوفان المحمص و الفراوله و يزين بالفراوله
Reactions: