سوربيه الفراوله والبطيخ

Posted by Amira Fayed on June 30, 2013 with No comments


المقادير

نص كيلو فراوله مقطعه
نص كيلو بطيخ مقطع ومزال البذور 
و600 مل ميه او كوبين وثلث
كوب سكر
عصير ليمونه
نص كوب ورق نعناع اخضر

الطريقه

ذوبى الماء والسكر مع عصير الليمون على النار
ضعى الفواكه على النار مع نص كوب سكر لغايه ما تنزل كل ميتها ثم اطفى عليها
صفى الفواكه واخلطى العصير مع السكر المذاب وضعى العصير فى الفريزر
قلبى بالشوكه كل نص ساعه حتى يصبح جرانيتا
ضعى الفواكه فى طبق وعليها الجرانيتا
افرمى النعناع ورشيه على الوجه 
ضعى عليه قليل من ايس كريم الزبادى
Reactions:
Categories: