شوربه الكريمه بالفراخ

Posted by Amira Fayed on June 25, 2013 with No comments


المقادير والطريقه

بصله مفرومه
عودين كرفس مفرومين
يشوحوا فى قليل من زيت الزيتون لمده 5 دقائق ثم يضاف لهم
اضيفى لهم نص كوب دقيق وقلبى جيدا لدقيقتين
اضيفى 6 اكواب من المرقه وقلبى بالمضرب السلك حتى تغلى الشوربه بالبصل
اضيفى 3 ملاعق بقدونس وملعقه اوريجانو وورقتين لورا ودعيهم يغلوا مع الشوربه لمده ربع ساعه على نار هاديه
اضيفى نص كيلو صدور فراخ مسلوقه ومقطعه مكعبات ودعيهم حتى يغلوا ثم اطفى النار
اضيفى ثلاثه ارباع كوب من الكريمه اللبانى السميكه وقلبيها جيدا
ازيلى الاعشاب واغرفى الشوربه وزينيها بالبقدونس
انا باعملها لغايه ما اضيف الفراخ واتركها جانبا وبعدين اسخنها واضيف الكريمه عند التقديم
Reactions:
Categories: