شوربه الخرشوف بالكريمه

Posted by Amira Fayed on June 25, 2013 with No comments


المقادير

مقدار6 قلوب خرشوف مقطعه
و200 جم بطاطس شرائح رفيعه
وبصله
وكوب شوربه منزوعه الوجه
ملعقه صغيره زبده او زيت زيتون
وصفار بيضه
وعود كرفس
وملح وفلفل
وقليل من الجبنه البارميزان او الرومى المبشوره

الطريقه

شوحى البصله وعود الكرفس بعد فرمهم فى الزبده حتى يصفروا جيدا
اضيفى الخرشوف والبطاطس وقلبيهم جيدا لمده 5 دقائق
اضيفى الشوربه والملح والفلفل وغطيهم على النار لمده نص ساعه مع تحريكهم كل شويه
ارفعيها من على النار واضيفي صفار البيضه المخفوق وقلبى جيدا
زينيها بالجبن المبشور عند التقديم
Reactions:
Categories: