وصفات - فى اول الصفحه

شوربه الخرشوف بالكريمه



المقادير

مقدار6 قلوب خرشوف مقطعه
و200 جم بطاطس شرائح رفيعه
وبصله
وكوب شوربه منزوعه الوجه
ملعقه صغيره زبده او زيت زيتون
وصفار بيضه
وعود كرفس
وملح وفلفل
وقليل من الجبنه البارميزان او الرومى المبشوره

الطريقه

شوحى البصله وعود الكرفس بعد فرمهم فى الزبده حتى يصفروا جيدا
اضيفى الخرشوف والبطاطس وقلبيهم جيدا لمده 5 دقائق
اضيفى الشوربه والملح والفلفل وغطيهم على النار لمده نص ساعه مع تحريكهم كل شويه
ارفعيها من على النار واضيفي صفار البيضه المخفوق وقلبى جيدا
زينيها بالجبن المبشور عند التقديم

إرسال تعليق

0 تعليقات