الكسكسى بالفراخ والخضار

BY Amira Fayed IN No comments



ينقع الدجاج لـ 6 ساعات فى كركم وكمون وقرفه وحبهان وزنجبيل وبابريكا وفلفل وبهارات وملح وزيت زيتون وشطه وعصير ليمون وبشر الليمون يترك ليشربها
ثم تحمر فى زيت الزيتون وتنشل
يحمر مكانها البصل والخضار
ثم يوضع كل الخضار والطماطم والدجاج والزيتون المخلى فى طاجن وقليل من المرق
( ممكن اذابة بعض الزعفران فيه )
ويغطى ويدخل الفرن حتى يستوى
يضاف المرق والزبده للكسكسى حتى يشربه ثم يغرف
ويحمر اللوز كامل بقشرة فى زيت زيتون ثم يطش مع الزيت فوق الكسكسى والخضار

يمكن استبدال الكسكسي بالرز البسماتي طعمه رائع برضه

Reactions:

0 comments:

Post a Comment