لحمة مشويه بالصوص

Posted by Amira Fayed on June 04, 2013 with No comments


المقادير والطريقه

يشوى اللحم على الفحم او الجريل
يعمل الديمى جلاس بخلط ملعقه كبيره منه مع كوب ماء
يشوح3 فصوص من الثوم مع حبه من البصل فى ملعقتين زيت زيتون
ثم يضاف نص ملعقه سكر بنى وملح حتى يذوب السكر
ثم يضاف ملعقه خل بلسمى ثم يضاف الديمى جلاس
ويغلوا 3 دقائق
ولو بتحبي الصوص سميك اضيفي ملعقه صغيره دقيق للبصل بعد ما يتشوح 
تغرف اللحمه وعليها الصوص وتقدم بجانب خضراوات مشويه وبطاطس بيوريه

Reactions: