كيكه ايس كريم الموكا مع البسكوت

Posted by Amira Fayed on July 01, 2013 with No comments


المقادير

عدد 3 كوب فتات بسكوت شوكولاته
نص كوب زبده طريه
علبه كبيره ايس كريم قهوه وطريقته موجوده فى الكيكه الثانيه
نص كوب سكر بودره
كريمه مخفوقه للوجه

الطريقه

اطحنى البسكوت مع الزبده والسكر ثم اقسميه نصفين
ضعى النصف فى قاع صينيه متحركه واضغطى عليه ثم اخبزيه 10 دقائق
طلعيه من الفرن ولما يبرد ضعى عليه نص كميه الايس كريم ثم ضعى ثلثى كميه البسكوت المتبقيه
ضعى بقيه الايس كريم ثم طبقه من الكريمه المخفوقه
انثرى بقيه كميه البسكوت على الوجه ودخليها الفريزر 6 ساعات
Reactions: