السوبيا الرحمانى

Posted by Amira Fayed on July 25, 2013 with No comments


المقادير والطريقه

ضعى على النار نص كوب ارز مع 4 كوب ماء
واغليهم على نار هادئه حتى ينضج الارز تماما ويشرب الميه
ثم اتركيه يبرد تماما قبل ضربه فى الخلاط مع كبايه كبيره زبادى
ونص كوب سكر وفانيليا ونص ملعقه صغيره ملح الليمون ليعطى شويه مزازه
بعد ما تضربيهم فى الخلاط زودى عليهم 2 ملعقه كبيره قشور جوز الهند
واغرفيه فى اطباق خشاف
و دخليها الثلاجه وعند التقديم زيني بالقرفه و المكسرات
Reactions:
Categories: