جيلي رينبو

Posted by Amira Fayed on July 26, 2013 with No comments



المقادير

باكو جيلي بطعم الكرز الأسود 
باكو جيلي بطعم الكرز
و2 باكو جيلي بطعم الليمونأ
بطعم البرتقال باكو
باكو جيلي بطعم الأناناس
باكو جيلي نكهة الفراوله
ماء المغلي
كوب ونص حليب

الطريقه

اعملي كل باكو جيلي لوحده في وعاء منفصل مع كوب ونص ميه مغليه
اعملي باكو من جيلي الليمون باللبن المغلي
في اناء الكيك ضعي نوع من الجيلي و ضعيه قليلا في الفريزر حتي يجمد
ثم ضعي النوع الاخر و هكذه حتي ينتهوا
ضعيه في الثلاجه ثم اقلبيه
و ضعي علي قعر الاناء فوطه مبلله بالميه الساخنه ليطلع الاناء ويظل شكل الجيلي متماسك

Reactions:
Categories: