بطة محشية

Posted by Amira Fayed on July 26, 2013 with No comments


المقادير والطريقه


نفرم بصلتين خشن ونخلطهم بعصير برتقالتين وبهار وملح وفلفل
ونتبل البطه بيها من جوة وبرة ونضعها فى الثلاجه طوال اللليل

الحشو

 نحمر بصله فى زيت زيتون حتى تصفر ثم نضيف كوب ارز وبهارات ونشوحهم
ثم نضيف ماء وملح ويادوب المية على قد الارز ونتركه يشربها ويستوى نص سوا ثم نحشى بها البطه
نضع تتبيله البصل فى بايركس وعلية البطه ونلفها بفويل وندخلها الفرن وكل نص ساعه نزود شوية حوالى 3 ساعات 
البطه يجب ان لا تزيد عن 2.5 ك وبعدين نكشفها تحت الشواية وتقدم وعليها الصوص المتخلف عنها

Reactions: