صينية الكبدة المشوية

Posted by Amira Fayed on July 25, 2013 with No comments


المقادير

نصف كيلو كبدة ترنشات 
بصلة كبيرة ترنشات 
حبة فلفل رومى كبيرة ترنشات 
ملح فلفل كمون بابريكا بهارات عصير ليمونة 
و2 قرن فلفل حار 
و2 فص ثوم مقطع 
قطعة فحم 
زيت 

الطريقة 

تتبل الكبدة بالملح و الفلفل و الكمون و البهارات و البابريكا و عصير ليمونة 
ترص الكبدة فى صينية و فوقها شرائح البصل و الفلفل و الثوم 
تغطى الصينية بالفويل و تزج فى الفرن 
عند النضج تجهز الفحمة و توضع بفنجان صغير به سمن 
وتوضع فى وسط الصينية و تغطى لمدة لا تقل عن ربع ساعة
Reactions: