بيض بالكريمة مع تركى مدخن

Posted by Amira Fayed on July 01, 2013 with No comments


المقادير

شرائح توست
ملعقة كبيرة زبدة ذائبة
صوص فرنسى
و2 بيضة
و3 ملعقة كريمة
ملح وفلفل اسود
كاتشاب
بصلة صغيرة خضراء
شرائح تركى مدخن

الطريقه

اخلط الزبدة مع ملعقة كبيرة صوص فرنسى
وادهن شرائح التوست وادخلها الفرن حوالى عشر دقائق
وفى طبق اضع البيض والملح والفلفل والكريمة واقطع البصلة
وأخلطهم
وفى طاسة على النار اذوب قطعة صغيرة زبدة
واضع خليط البيض
وأقلب
واجهز الطبق واضع فيه شريحة التوست
وعليه البيض
وشريحة التركى المدخن
ورشة كاتشاب          

Reactions: