بيتزا بالعيش البلدي

Posted by Amira Fayed on August 23, 2013 with No comments


بيتزا بالعيش البلدي

تهدى النار عليها فى الفرن عشان العيش مينشفش
و تعتمدى اكتر على الشوايه اول ما الجبنه تسيح تطلعيها علطول

المقادير

خبز بلدى أى عدد

حشوة البيتزا

صلصة بيتزا جاهزة إن وجد - اختيارى
مشروم شرائح - اختيارى
زيتون اسود شرائح
فلفل رومى أى لون متوفر شرائح
شرائح طماطم عدد 4 شرائح لكل بيتزا
بصلة مقطعة جوانح رفيعة
جبنة موتزاريلا أو خليط موتزاريلا مع أى نوع آخر يذوب فى الفرن

الطريقه

يفتح رغيف الخبز ويفصل كل جهة عن الأخرى
يرص الخبز المفتوح فى صينية
يوضع كمية من الصلصة ثم الجبنة وتوزع على قطعة الخبز
ثم يرص فوقها الحشو الطماطم ثم البصل ثم المشروم والزيتون ثم على الوجه الجبن
تدخل الفرن على درجة حرارة 180 مئوية وتترك مدة 20 دقيقة أو حتى يذوب الجبن وتذبل الخضروات
تخرج من الفرن وتقدم ساخنة وبألف هنا وشفا

Reactions: