بطاطس بالكريمه

Posted by Amira Fayed on August 23, 2013 with No comments


المقادير

بطاطس
ملعقتين زبده
شرايح بارميزان رقيقه
ملعقة شاي بودر ثوم
ربع ملعقة شاي ملح
زيت زيتون
ربع كوب كريمه
ربع كوب جبن تشدر

الطريقه

الفرن 400 ف
نقصص البطاطس مثل الصور جيوب
نحضر الزبد ونقطعها على شكل مربعات
ونحضر جبن رومى شرايح
نحشي الجيوب بالاجبان و الزبد ونرشها بزيت الزيتون
ملح و فلفل و بودر الثوم
و نخبز البطاطس لمدة ساعه مغطينه ببورق الالومنيوم
بعد ما تستوي نطلعها و نصب عليها كريمه و اجبان مبشوره
و نردها للفرن بدون قصدير ربع ساعه
وتزين بالكريمة واى نوع خضرة
Reactions: