برام الارز في الفرن

Posted by Amira Fayed on August 18, 2013 with No comments


المقادير

عدد 2 كوب رز مصري
ملح
فلفل
رشة قرفة
و2 كوب لبن
زبدة

الطريقة 

ندهن البرام بالزبدة كويس
نغسل الرز جيدا
ثم نضيف اليه الملح والفلفل والقرفة ونحطه في البرام
نضع اللبن على النار ولما يغلي نشيله ونضيف اليه زبدة حوالي 2 - 3 ملاعق كبيرة
 ونقلبهم لحد ما يدوبوا كويس نسيب اللبن يهدا شوية وبعدين نضيفه للرز
ندخله فرن حامي جدا ولما الوش يحمر نغطيه
ونسيبه ربع ساعة وبعدين نطفي عليه ونسيبه جوا الفرن 10 دقائق كمان
ممكن تضيف طبقة رز في الاول وبعدين تحطي لحمة او فراخ بس تكوني مسويها نصف سوى
وبعدين طبقة رز و اللبن ويدخل الفرن

Reactions: