وصفات - فى اول الصفحه

الكراميل المقرمش

 


المقادير

كوب سكر ناعم
ربع كوب زبدة صفرا مكعبات
معلقة صغيرة كربوناتو

الطريقة

حطي السكر عالنار لحد مايسيح ويبقي كراميل
مع التقليب عشان مايتحرقش من تحت وفوق لسه ماساحش
اما يسيح نضيف الزبدة الصفرا لحد ماتسيح
بعدين نضيف معلقة الكربوناتو
ونقلب تقليبة هتلاقيه بيعلي وبقي زي الرغوة
تشيليه من عالنار وتصبيه علي سيليكون او الرخامة
غير كده مفيش حاجة هتستحمل الحرارة بتاعته
اول مايبرد خالص نكسره حتت
وتغمزيه في شكولاته سايحة او يتاكل كده

إرسال تعليق

0 تعليقات