الكراميل المقرمش

Posted by Amira Fayed on August 14, 2013 with No comments
 


المقادير

كوب سكر ناعم
ربع كوب زبدة صفرا مكعبات
معلقة صغيرة كربوناتو

الطريقة

حطي السكر عالنار لحد مايسيح ويبقي كراميل
مع التقليب عشان مايتحرقش من تحت وفوق لسه ماساحش
اما يسيح نضيف الزبدة الصفرا لحد ماتسيح
بعدين نضيف معلقة الكربوناتو
ونقلب تقليبة هتلاقيه بيعلي وبقي زي الرغوة
تشيليه من عالنار وتصبيه علي سيليكون او الرخامة
غير كده مفيش حاجة هتستحمل الحرارة بتاعته
اول مايبرد خالص نكسره حتت
وتغمزيه في شكولاته سايحة او يتاكل كده

Reactions:
Categories: