محشي البطاطس و الخرشوف باللحمة المفرومة

BY Amira Fayed IN , No comments



المقادير

خرشوف
بطاطس
مقدار من اللحم المفروم المعصج
مقدار من صلصة الطماطم

الطريقة

ينظف الخرشوف جيدا ثم يوضع في ماء مغلي
مضاف اليه ملح و قليل من عصير الليمون - حتى لا يسود اللون 
يرفع على النار و يسلق نصف سلق ثم ينشل من الماء
تقور البطاطس و تغسل بالماء و تجفف ثم تحمر في السمن نصف تحمير
يحشى الخرشوف و البطاطس بالعصاج و يوضع في طبق فرن مدهون بالسمن
نحضر صلصة الطماطم : نحمر فصين توم في معلقة سمن
ثم نضيف حوالي كوب عصير طماطم و تتبل بالملح و الفلفل و تترك حتى تغلي
تصب صلصة الطماطم على البطاطس و الخرشوف
و نضيف قليل من الماء الي الصينية و تغطى و توضع في الفرن حتى تنضج
انا ضفت للخرشوف قبل ما اطلعه من الفرن جبن رومي مبشور
و لما ساحت طلعته من الفرن

Reactions:

0 comments:

Post a Comment