طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن




تقطع الفرخه علي اربع ارباع وتتبل

التتبيلة

بصله كبيرة مفريه
و2 طماطم مبشورة بمبشره البصل
عدد عصير 2 ليمون
رشه زعتر حوالي معلقتين كبار قليل من الملح

الطريقة

تتبل الفراخ بالتتبيله السابقه وتوضع علي ظهرها في الفرن
وتسقي بالميه حبه بحبه وتتغطي بورق فويل
بعد ما تستوي وشها الاولاني تقلب علي الوش التاني وتكمل تسويتها
ثم يفتح الشوايه لتحمير وش الفراخ
من الممكن اضافه شرايح بطاطس بيضاء علي ارضيه الصينيه او قليل من البسله والجزر
تقدم مع ارز ابيض وسلطه خضرا او سلطه طحينا او تبوله لبناني

الزعتر في الفرن بيدي ريحه جميله جدااا لو مش بتحبوا البطاطس في ارضيه الصينيه ممكن تحمري بطاطس عاديه معاها

Reactions:

0 comments:

Post a Comment