مشروم اند سويس برجر من هارديز

Posted by Amira Fayed on October 15, 2013 with No comments



لحم ضانى او بتلو وهذا بيكون رائع مفروم 

ماسترده 

جبن سويسري - متوفر بس أسألوا عليه 
صلصه ستيك
ملح
فلفل
بهار
صويا صوص
بقسماط
كاتشاب
بيضه 
بصله كبيره 
مشروم شرائح
خبز برجر

الطريقه

نفرم البصل

نقطع الجبن شرائح
نجيب اللحم المفروم ونحط كل المقادير ما عدا المشروم والبصل والجبنه
وعلى فكره ممكن تستعملى الشيدر لو نفيش غيرها
تفردي اللحم على سطح وبطبق متوسط تعمليه دوائر 
تحشيها بشريحه جبنه وبعض المشروم
وتحطي طبقه برجر ثانيه فوقها
واقفليهم مع بعض يعنى يبقوا كانها شريحه واحده تخينه
في مقلاه سيحي زبده 
واقلي فيها البصل لغايه ما يذبل شوي وضيفي باقي المشروم
وباقي الجبن السويسري
وعلى نار هادئه
نشوي البرجر
في مقلاه او على الفحم 
بس انا احب الفحم نفس هارديز
او فى المقلاه وطشى له فحمه فى الاخر
وغطيه شويه لغايه ما ياخد الريحه بتاعه الفحم 
حطيه بعد كده
في خبز البرجر ومعاه صوص الجبن مع البصل والمشروم
Reactions: