وصفات - فى اول الصفحه

الارز باللحم المفروم والزبادى



المقادير

ربع كيلو لحم معصج ومضاف له بهارات مشكله
نص كوب بازلاء مسلوقه
كوب ارز مطبوخ
كوب زبادى
ملعقه مايونيز دايت 
شطه
ملعقه صغيره مليانه بودره ديمي جلاس
ربع كوب موتزاريلا
ملعقه كريم تشيز

الطريقه

نخلط على النار اللحم المعصج والبازلاء والزبادى والمايونيز وملعقه الديمى جلاس والشطه
حتى يغلوا نصبهم فى قالب كيك غويط وياريت يكون تيفال
نخلط الارز مع المتزاريلا وملعقه الكريم تشيز على النار
ونضعهم فوق اللحم فى القالب ثم يدخلوا الفرن ربع ساعه
يخرجوا من الفرن ويقلبوا بحيث تصبح اللحمه فوق 

إرسال تعليق

0 تعليقات