الارز باللحم المفروم والزبادى

Posted by Amira Fayed on October 15, 2013 with No comments


المقادير

ربع كيلو لحم معصج ومضاف له بهارات مشكله
نص كوب بازلاء مسلوقه
كوب ارز مطبوخ
كوب زبادى
ملعقه مايونيز دايت 
شطه
ملعقه صغيره مليانه بودره ديمي جلاس
ربع كوب موتزاريلا
ملعقه كريم تشيز

الطريقه

نخلط على النار اللحم المعصج والبازلاء والزبادى والمايونيز وملعقه الديمى جلاس والشطه
حتى يغلوا نصبهم فى قالب كيك غويط وياريت يكون تيفال
نخلط الارز مع المتزاريلا وملعقه الكريم تشيز على النار
ونضعهم فوق اللحم فى القالب ثم يدخلوا الفرن ربع ساعه
يخرجوا من الفرن ويقلبوا بحيث تصبح اللحمه فوق 

Reactions: