الباذنجان الايطالى باللحم المفروم

Posted by Amira Fayed on October 15, 2013 with No comments


المقادير

عدد 3 حبه باذنجان
بصله مفرومه
و4 فصوص ثوم مهروسين
حبه فلفل احمر مفرومه
حبه فلفل اخضر مفرومه
ربع كوب صنوبر محمص
ربع كوب زيتون اخضر مفروم
و2 ملعقه كيبر
كو ب لحم معصج
كوب موتزاريلا
كوب طماطم مفرومه
نص كوب ريحان مفروم

الطريقه

نضع الباذنجان فى الفرن على الرف العلوى لمده 20 دقيقه حتى يطرى
ثم يشق بالطول الى قسمين ويفرغ من اللب بالملعقه
نشوح البصل والثوم والفلفل بنوعيه
ونضيف لهم لب الباذنجان واللحم المعصج والطماطم ويتركوا على النار 5 دقائق
اضيفى الزيتون والكيبروالريحان واحشي بهم الباذنجان
ورشي الموتزاريلا على الوجه ودخليه الفرن 10 دقائق
هذه الوصفه تصلح من غير اللحم المفروم ايضا

Reactions: