كؤوس الارز بالخضار

Posted by Amira Fayed on October 07, 2013 with No comments


المقادير

كوب ارز بسمتى ذهبى
بصله كبيره مبشوره
و5 فصوص ثوم
و3 ملاعق بقدونس مفروم
حبه كوسه مقطعه صغير 
كوب مشروم
كوب بازلاء مسلوقه
نص ملعقه كركم
نص ملعقه بهارات مشكله
نص ملعقه سكر بنى

الطريقه

نشوح البصل والتوم حتى يصفروا
ثم نضيف كل الخضروات ما عدا البقدونس ونشوحهم مع بعض
نضيف كوب ونص ماء مغلى والبهارات والبقدونس
ونسقط الارز ونتركه يتشرب على نار هاديه
نملاء به اكواب صغيره ونقلبه على الطبق 
يقدم مع طبق لحوم وسلطه زبادى
Reactions: