طاجن الارز بالكفته

Posted by Amira Fayed on October 15, 2013 with No comments


مقادير الكفته

ربع كيلو لحم مفروم
بصله كبيره مبشوره
فصين ثوم
نص ملعقه بهارات
ملعقتين بقسماط
ملح وفلفل وشطه
و3 ملاعق بقدونس

الطريقه

تخلط الكفته وتكور
نخلط بصله كبيره مفرومه
و3 فصوص ثوم
كوب ارز بسمتى
كوب بازلاء 
حزمه بقدونس
نص ملعقه بهارات
ملح وفلفل

يخلطوا جميعا ويوضعوا فى طاجن مدهون
ونضع عليهم الكفته ونصب كوب ونص كوب ماء مغلى
ونغطى الطاجن بالفويل وندخله الفرن
بعد حوالى ساعه نكشفه ونترك الكفته تتحمر شويه
ممكن اضافه اى نوع خضروات ترغبون فيه مع البازلاء 
Reactions: