الخضار المحشى بالعصاج

Posted by Amira Fayed on October 06, 2013 with No comments


المقادير

خرشوف
فلفل رومى
بطاطس
كوسة
بصل وثوم
عصير طماطم
لحمه مفرومه معصجه بدون اى دهون

الطريقة

نعصج اللحمة و نحط عليها عصير طماطم
نقور الكوسة والبطاطس والخرشوف
ونمسحهم من جوه بملح وفلفل اسود 
ونحشيهم بالعصاج
ونرصهم فى صينية
ونحط شوية عصير طماطم بالملح والفلفل
ونحطها عالنار شوية لحد ما تغلى ونغطيها كويس ونحطها فى الفرن
ولما تستوى نفتح عليها ونرش جبنة موتزاريلا قليلة الدسم
ولو عايزين ممكن علبه لبن زبادى نضربها كويس مع شويه ميه
ونصبها على الوجه ونفتح عليها الشوايه 
Reactions: