بروست البيك

Posted by Amira Fayed on November 18, 2013 with No comments


المقادير

دجاجه مقطعه 8 قطع
ملح وبهارات مشكله وفلفل
و6 فصوص ثوم 
رشه شطه 
و3 ملاعق كاتشب 
و2 حبة ليمون 
دقيق عادى و قليل من دقيق ذره اصفر 
نص كوب سكر بني
ربع كوب ملح

الطريقة

ننظف الدجاج ونضع عليه الملح والفلفل والشطه والكاتشب وعصير الليمون والثوم
ويقلب الخليط جيدا ويضاف السكر البني وربع كوب الملح وبذوبوا جيدا
يغطي الخليط تماما بالميه في الطبق وننقع فيه الدجاج المقطع طول الليل في الثلاجه
وتخرج الدجاج من النقع وتغمر فى الدقيق وتترك نصف ساعه فى الثلاجه
ثم تحمر فى الزيت الغزير علي نار هاديه لتستوي من الداخل وتقدم مع المايونيز

Reactions: