كب كيك توت

Posted by Amira Fayed on November 18, 2013 with No comments


المقادير

علبة بيتى كروكر 
و3 جيلى توت 
كريمة خفق دريم وب 

الطريقه

نعمل الكب الكيك كالعادة مع اضافة علبة جيلى توت له
ثم يصب فى قالب الكب كيك ثم يخرج ليبرد
يذاب 1 جيلى فى كوب ماء ويترك يجمد قليلا ونعمل فتحه فى نصف الكيك
ونضع حوالى ملعقه كبيرة منه داخل كل كيكه ويدخل الثلاجه ليبرد 
نخفق الكريمه مع الجيلى الاخير ويزين به وجه الكيك بالبلبله
يعني من تاني 
اول جيلي اضيفيه للخليط نفسه علشان الكيك يكون احمر من جوه
وتاني باكو للحشو فقط يعني اعمليه وسيبيه يبرد لغايه ما يجمد نص جمدان
وبعدين ضعيه في المنتصف علشان تكون محشيه به في النص
اخر واحد اضربيه مع الكريمه وزيني به 

Reactions: