كفته الارز بالفراخ

Posted by Amira Fayed on December 10, 2013 with No comments


المقادير

بصله مبشوره
كوب ارز مطبزخ
كوب جبنه موتزاريلا
ثلاثه ارباع كوب فراخ نيه مفرومه ناعم
بيضه
ملعقه زعتر واخرى بابريكا 
ملح وفلفل

الطريقه

نشوح البصله فى شويه زيت زيتون ثم نحط عليها الفراخ وننقلبها على النار 5 دقائق
نخلط معاها الموتزاريلا وهى ساخنه اقصد يعنى الفراخ
وضعى بقيه المكونات واخلطيهم كويس ثم اتركيهم 10 دقائق على جنب
كورى الكفته ثم ضعيها قى الثلاجه نص ساعه
بعدين غطيها بالبيض والبقسماط ورشيها بالزيت ودخليها الفرن او حمريها كما تريدين

كان فاضل بازلاء وجزر مسلوقين
فاضلين من الارز الباريزيان قمت خلطهم مع خلطه الكفته
وضربتهم ضربه واحده فى الكبه ثم كملت الطريقه عادى طلعت تحفه
Reactions: