الارز بالزبادى

Posted by Amira Fayed on December 14, 2013 with No comments


المقادير

نص كوب ارز الياسمين مسلوق
كوب زبادى
ربع كوب لبن خالى الدسم
ملعقه زيت زيتون
فصين ثوم
ربع ملعقه كركم
ربع ملعقه كارى
شطه ملح فلفل
و2 ملعقه جبنه رومى مبشوره

الطريقه

نسخن الزيت ونضع فيه الثوم حتى تطلع ريحه بس ما يتحمرش
نضيف كل التوابل لمده دقيقه
نضيف اللبن والزبادى ونخلطهم جيدا حتى يغلوا
نضيف الارز المسلوقونقلب جيدا 
يرش الوجه بالجبنه الرومى 

Reactions: