وصفات - فى اول الصفحه

الارز بالزبادى



المقادير

نص كوب ارز الياسمين مسلوق
كوب زبادى
ربع كوب لبن خالى الدسم
ملعقه زيت زيتون
فصين ثوم
ربع ملعقه كركم
ربع ملعقه كارى
شطه ملح فلفل
و2 ملعقه جبنه رومى مبشوره

الطريقه

نسخن الزيت ونضع فيه الثوم حتى تطلع ريحه بس ما يتحمرش
نضيف كل التوابل لمده دقيقه
نضيف اللبن والزبادى ونخلطهم جيدا حتى يغلوا
نضيف الارز المسلوقونقلب جيدا 
يرش الوجه بالجبنه الرومى 

إرسال تعليق

0 تعليقات