مكرونه بالجبن والسجق

Posted by Amira Fayed on December 14, 2013 with No comments



المقادير

نص كيلو من السجق البلدي الحار يشوح في ملعقه زيت زيتون
الحليب - 2 كوب
جبن شيدر حادة 4 أكواب مبشورين
كوب جبنة بارميزان مبشوره
نص كوب من المشروم المقطع
حبه من الفلفل الأحمر المفروم
حبه من فلفل أخضر المفروم
حبه من الفلفل الأصفر المفروم
حبتين من الفلفل الحار المفروم
الثوم - 6 فصوص مهروسين
نص كيس من المكرونه المسلوقه 

الطريقه

ضعي حرارة الفرن على 375 درجة
اخلطي المكرونة والحليب وبقيه المكونات والجبن في صحن خزفي
يطهى لمدة 45 دقيقة حتي يصبح لونها بنيا ذهبيا

Reactions: