كرات اللحمة بالصلصة الحمراء

Posted by Amira Fayed on July 01, 2014 with No comments

المقادير

لحمة مفرومة 
بهارات مشكله 
بصل مقطع صغير
ثوم مهروس 
زنجبيل 
صلصة طماطم
بارمزان
عشبة عطرية


الطريقة

بصحن تُخلط اللحمة المفرومة وشوي بصل مقطع وبهارات وكزبرة وتُعمل دويرات
بتيفال نحط شوية زيت
ويضاف الثوم و البصل والزنجبيل و نحط الكرات
و ننتبه للحمه عشان ماتتفكك
يضاف صلصة الطماطم أي نوع الجاهز أو
المحضر بالبيت وزيدي شويه مياة
وضعى الغطاء حتى تستوي و يثخن الصوص
تُقدم مع أي نوع مكرونة و يُرش بالبارمزان
Reactions: