وصفات - فى اول الصفحه

كرات اللحمة بالصلصة الحمراء


المقادير

لحمة مفرومة 
بهارات مشكله 
بصل مقطع صغير
ثوم مهروس 
زنجبيل 
صلصة طماطم
بارمزان
عشبة عطرية


الطريقة

بصحن تُخلط اللحمة المفرومة وشوي بصل مقطع وبهارات وكزبرة وتُعمل دويرات
بتيفال نحط شوية زيت
ويضاف الثوم و البصل والزنجبيل و نحط الكرات
و ننتبه للحمه عشان ماتتفكك
يضاف صلصة الطماطم أي نوع الجاهز أو
المحضر بالبيت وزيدي شويه مياة
وضعى الغطاء حتى تستوي و يثخن الصوص
تُقدم مع أي نوع مكرونة و يُرش بالبارمزان

إرسال تعليق

0 تعليقات