وصفات - فى اول الصفحه

ارز بالسبانخ والجبنه



المقادير

كوب أرز بسمتي مسلوق 
كوب ونص ماء
و1 ملعقة طعام زيت 
و2 حبه فلفل اخضر
و3 ملاعق طعام من البصل المفروم 
و2 كوب ورق سبانخ مقطع خشن
و1 ملعقة صغيرة من الثوم
و1 ملعقة طعام من الملح 
ملعقه كبيره مايونيز
و1/2 كوب جبنة البارميزان مبشوره

الطريقه

يحمى الزيت في مقلاة على نار متوسطة الحرارة
ويضاف الفلفل البرتقالي والأحمر و الاخضر والبصل حتي تطلع ريحتهم 
ثم تضاف السبانخ مع الملح والثوم و يطهى مدة 5 دقائق

إرسال تعليق

0 تعليقات