ارز بالسبانخ والجبنه

Posted by Amira Fayed on July 01, 2014 with No comments


المقادير

كوب أرز بسمتي مسلوق 
كوب ونص ماء
و1 ملعقة طعام زيت 
و2 حبه فلفل اخضر
و3 ملاعق طعام من البصل المفروم 
و2 كوب ورق سبانخ مقطع خشن
و1 ملعقة صغيرة من الثوم
و1 ملعقة طعام من الملح 
ملعقه كبيره مايونيز
و1/2 كوب جبنة البارميزان مبشوره

الطريقه

يحمى الزيت في مقلاة على نار متوسطة الحرارة
ويضاف الفلفل البرتقالي والأحمر و الاخضر والبصل حتي تطلع ريحتهم 
ثم تضاف السبانخ مع الملح والثوم و يطهى مدة 5 دقائق

Reactions: