المقادير
عدد 4 عدد بيضة
رشة ملح - ذرة
كيس باكينج بودر
كوب (240 مللى) لبن كامل الدسم
كوب (140 جرام) دقيق
و¾ كوب (140 جرام) سكر (أو كوب كامل - حسب الرغبة)
و½ كوب (240 مللى) شيكولاته سايحة
و½ كوب (240 مللى) زبدة
و½ معلقة صغيرة فانيليا
و½ كوب (240 مللى) كاكاو
و½ كوب (240 مللى) زيت عباد شمس
الطريقه
الأول هنضرب السكر و الزبدة و الزيت و اللبن و الكاكاو و نص كوباية الشيكولاته
(و نسيب النص التاني على جنب)
نضيف البيض و نستمر في الضرب
نضيف الدقيق و الباكين باودر و الفانيليا و الملح و نستمر في الضرب
هندخلها الفرن لمدة 45 دقيقة
أول نص ساعة على درجة حرارة 160 و بعدها نقلل درجة الحرارة شوية لـ140
بعد ما نخرجها من الفرن و هي سخنة هنضيف عليها نص كوباية الشيكولاته السايحة المتبقية
0 تعليقات