فطيرة ال 10 دقايق

Posted by Amira Fayed on November 01, 2014 with No comments


المجموعة الأول
  
فنجان قهوة سكر
و2 ملعقة كبيرة خميره فوريه
و2 كاس ماء دافي 
ذرة ملح
و2 كاس دقيق

المجموعة الثانية

نصف كاس زيت
و3 كاسات دقيق

الطريقة

تخلط المقادير المجموعة الأولى مع بعض و تترك لمدة 10 دقائق
بعد العشر دقائق يضاف لها مقادير المجموعة الثانية و تعجن جيدا و تستخدم على طول

الحشو 

زى ماتحبى بس انا عملت خلطة جبنة كدة ريكفورد على شيدر على مايونيز على جبنة تلاجة على رومى مبشور وحشيتها
والتانية عملت الهوت دوج الاول بالورشيستر صوص والكاتشب والمشروم ولما اشتوى حشيت بية العجينة الباقية

Reactions: