جمبرى جامبو

Posted by Amira Fayed on November 01, 2014 with No comments


المقادير 

جمبرى جامبو منظف ومغسول
و2 ملعقة كبيرة صويا صوص غامق
و2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملعقة كبيرة صوص السمك
ملح وفلفل اسود - لا تكثرى الملح التتبيلة كلها مالحة
بقدونس مفروم
عصير ليمونة

الطريقة

بنخلط كل مقادير التتبيلة سوا
وعليهم الجمبرى
وعلى الثلاجة لمدة ساعة او ساعتين 
وفى الاسياخ الخشب بس نكون ناقعينها بماء قبلها بساعتين علشان مش تتحرق على الجريل
وعلى جريل ساخن جدا نضع اسياخ الجمبرى
ويقلب لمرة واحدة على كل جانب
ويقدم بالهنا
Reactions: