طاجن الارز بالطماطم فى الفرن

Posted by Amira Fayed on November 02, 2014 with No comments


المقادير

بصله مفرومه
و300 جم ارز
و3 فلفل رومى مقطع
و3 حبات طماطم مفرومه
و2 1/2 كوب شوربه منزوعه الوجه
حزمه صغيره مفرومه بقدونس
ريع كوب جبنه رومى مبشوره
نص ملعقه بهارات
ملح وفلفل

الطريقه

نشوح البصل والفلفل فى ملعقتين زيت زيتون
ثم نضيف الارز ونقلبه لمده دقيقتين
نضيف الطماطم وكوبين من الشوربه والبهارات والملح والفلفل ونتركهم يغلوا
نغطيه بالفويل وندخله الفرن نص ساعه
ثم نخرجه ونضيف البقدونس والجبنه وبقيه الشوربه
Reactions: