الكفته بالبروكلي و السبانخ

Posted by Amira Fayed on November 03, 2014 with No comments

المقادير

نص كيلو لحمه مفرومه
و2 بصله مبشوره
نص كوب بروكلي مفروم ني
نص كوب سبانخ مسلوقه و معصوره
نص كوب بقسماط مطحون 
و3 ملاعق حليب
و2 ملعقه باربيكيو صوص 
و2 ملعقه ستيك صوص
نص كوب جنين القمح
ملح وفلفل و بهارات مشكله
اصابع موتزاريلا

الطريقه

يبل البقسماط في الحليب لمده 5 دقايق ثم يعصر ويضاف للمقادير
نخلط مفادير الكفته و نضربها في الكبه
ثم نشكلها اصابع او كور تحشي بالموتزاريلا 
ترص في صينيه مدهونه و تدخل الفرن
ممكن بعد ما تطلع ندهنها بالباربيكيو صوص قبل التقديم

Reactions: