كفته الديك الرومي و الشوفان

Posted by Amira Fayed on November 03, 2014 with No comments

المقادير

نص كيلو لحم ديك رومي مفروم
ملعقتين زيت زيتون
ربع كوب شوفان
ثلاثه ارباع موب بصل مفروم
ربع كوب بقدونس مفروم
ملعقه صغيره بهارات مشكله
باربيكيو صوص

للحشو

ثلاثه حبات سوسيس
نص كوب موتزاريلا
نص كوب شيدر مبشوره

الطريقه

شوحي البصل في زيت الزيتون
ثم اضيفي الشوفان وقلبي قليلا
اطفي النار وقلبيهم مع اللحم و البهارات والبقدونس جيدا
افرمي السوسيس وقلبيه علي النار في ملعقه زيت ثم اصيفيه للجبنه
اعملي الكفته كور واحشيها بالسوسيس المخلوط بالموتزاريلا والشيدر
دخليها الفرن حتي النضج ثم طلعيها 
ادهنيها بالباربيكيو صوص كويس و دخليها الفرن 5 دقائق اخري
ثم ادهتيها تاني بالباربيكيو صوص و قدميها ساخنه

Reactions: