وصفات - فى اول الصفحه

كفته الديك الرومي والشوفان


المقادير

نص كيلو لحم ديك رومي مفروم
ملعقتين زيت زيتون
ربع كوب شوفان
ثلاثه ارباع موب بصل مفروم
ربع كوب بقدونس مفروم
ملعقه صغيره بهارات مشكله
باربيكيو صوص

للحشو

ثلاثه حبات سوسيس
نص كوب موتزاريلا
نص كوب شيدر مبشوره

الطريقه

شوحي البصل في زيت الزيتون
ثم اضيفي الشوفان وقلبي قليلا
اطفي النار وقلبيهم مع اللحم والبهارات والبقدونس جيدا
افرمي السوسيس وقلبيه علي النار في ملعقه زيت ثم اصيفيه للجبنه
اعملي الكفته كور واحشيها بالسوسيس المخلوط بالموتزاريلا والشيدر
دخليها الفرن حتي النضج ثم طلعيها
ادهنيها بالباربيكيو صوص كويس ودخليها الفرن 5 دقائق اخري
ثم ادهتيها تاني بالباربيكيو صوص وقدميها ساخنه

إرسال تعليق

0 تعليقات