فيليه بصدور الفراخ شبة البيكاتا

Posted by Amira Fayed on May 07, 2015 with No comments



المقادير والطريقه

بجيب صدور الفراخ الفيلية وااخذ الجزء السفلى من الصدر الطرى 
وافرمة واعصجة مع البصل والملح والفلفل والبهار والحبهان ورشة بسيطة قرفة
واضع علية جبنة شيدر وموتزريلا مع الحرارة الجبنة بتربط العصاج مع بعض
واخذ الصدر افتتحة من اعلى بالسكين بحيث يشبة الكليمارى او كيس مفتوح
لكن بحرص دون ان يقطع واحشية بالعصاج السابق
ثم اضع فى الدقيق واعمل مخلوط من البيض وكمية وفيرة من الجبن الرومى المبشور
ثم اضعة فى الخليط ثم يقلى فى الزيت كمية بسيطة
وعندما يحمر من جميع النواحى اضعة فى صينية واغطي الصينية بورق الفويل
وادخلة فى الفرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة لكى يكتمل السواء الداخلى للصدر
وكمان هينزل كمية من الزيت
ويقدم مع الارز وبالهنا والشفا

Reactions: