مسقعة الكوسة والبطاطس في الفرن

Posted by Amira Fayed on February 22, 2016 with No comments


المقادير

1/2 كيلو من الكوسة
2 وحدة من البطاطس
2/1 كيلو لحم معصج
1/2 كيلو طماطم
بصل مفروم
ثوم مفروم
زيت للقلى
زعتر جاف
بقدونس مفروم ناعماً
ملح
فلفل أسود

الطريقة

 قومي بتقطيع البطاطس والكوسة إلى مكعبات وإقليها فى الزيت
ثم صفيها من الزيت الزائد
أقلى قطع الطماطم فى بعض قطرات من الزيت
ثم ضيفي لها البصل والثوم والبقدونس المفرومين والملح والفلفل الأسود والزعتر مع التقليب
يضاف خليط الطماطم مع الكوسة والبطاطس وعصاج اللحم فى قالب فرن
ثم ادخليها فى الفرن حتى تمام النضج ثم قدميها
وبالصحة والهنا
Reactions: