مكرونة بالبشاميل

Posted by Amira Fayed on February 09, 2016 with No comments

المكونات

مكرونة مسلوقة
لحم مفروم ومعصج مع بصلة مفرومة وملح وفلفل
وممكن اضافة صلصة طماطم للعصاج

للبشاميل

2 ملعقة سمن او زبد
2 ملعقة دقيق كبار
كوب لبن
صفار بيضة وممكن الاستغناء عنها

الطريقه

يحمر الدقيق فى السمن حوالى دقيقة
ثم نضع اللبن المخلوط بالصفار ويقلب الخليط حتى يتماسك
وممكن نزود لبن لو محتاج ويتبل بالملح والفلفل الابيض
جبن شيدر مبشور
نحضر صينية فرن وتدهن بالسمن
ثم نصب جزء من المكرونة
ثم اللحمة المفرومة ثم جزء اخر من المكرونة
ثم نصب البشاميل وعلى الوجة نضع الجبن المبشور
وندخل الصينية الفرن حتى تنضج ويحمر الوجة

Reactions: